Γνωρίστε μας

Γνωρίστε μας

Η Athens Blue Dream είναι μια σχολή καταδύσεων στην Αθήνα, αναγνωρισμένη από τον διεθνή οργανισμό SSI. Ιδρύθηκε από μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών και δυτών, με πάθος για την υποβρύχια εξερεύνηση και αφοσίωση στην εκπαίδευση και την ασφαλή κατάδυση.

Στην Athens Blue Dream, πιστεύουμε ότι η κατάδυση δεν είναι απλά ένα άθλημα ή ένα χόμπι. Είναι ένας τρόπος ζωής που μας συνδέει με την ομορφιά και το μυστήριο του υποβρύχιου κόσμου. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε αυτό το πάθος με εσάς, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας, από αρχάριους έως έμπειρους δύτες.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές SSI, οι οποίοι αγαπούν αυτό που κάνουν και είναι αφοσιωμένοι στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης. Έχουμε πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση δυτών όλων των επιπέδων και είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Εκπαίδευση και ασφάλεια

Στην Athens Blue Dream, η ασφάλειά σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Όλα τα μαθήματά μας πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της SSI και οι εκπαιδευτές μας είναι πάντα παρόντες για να σας καθοδηγήσουν και να σας υποστηρίξουν.

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων SSI, από το Open Water Diver έως το Divemaster και το Instructor.

Καταδύσεις αναψυχής

Εκτός από την εκπαίδευση, διοργανώνουμε τακτικά καταδύσεις αναψυχής σε πανέμορφες τοποθεσίες στην Ελλάδα.

Σεβασμός στη θάλασσα

Στην Athens Blue Dream, δεσμευόμαστε για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να υιοθετήσουν υπεύθυνες πρακτικές κατάδυσης και να σέβονται τη θαλάσσια ζωή.

Ελάτε μαζί μας

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο με ασφάλεια και να αποκτήσετε αξέχαστες εμπειρίες, σας προσκαλούμε να έρθετε στην Blue Dream.

Μαζί μας, θα ανακαλύψετε την ομορφιά και το μυστήριο της θάλασσας, θα κάνετε νέους φίλους και θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.