Καταδύσεις Αναψυχής

Καταδύσεις Αναψυχής

Μάθετε πώς να κάνετε καταδύσεις με την SSI και να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας σήμερα!

Try Scuba Diving

Το πρόγραμμα Try Scuba της SSI είναι ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε καταδύσεις για πρώτη φορά.

Στο τέλος αυτού του σύντομου μαθήματος, θα έχετε αποκτήσει την κάρτα αναγνώρισης Try Scuba της SSI και αναμφίβολα θα θέλετε να πάτε ξανά για καταδύσεις.

Οι ατελείωτες περιπέτειες καταδύσεων σας περιμένουν και αυτό το μάθημα είναι αυτό που θα τα ξεκινήσει όλα. Ξεκινήστε σήμερα!

Open Water Diver

Αυτό το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα πιστοποίησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη δια βίου περιπέτειά σας ως πιστοποιημένος αυτοδύτης.

Η εξατομικευμένη εκπαίδευση συνδυάζεται με συνεδρίες πρακτικής στο νερό για να διασφαλίσετε ότι έχετε τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να γίνετε πραγματικά άνετοι υποβρυχίως.

Θα αποκτήσετε την πιστοποίηση Open Water Diver της SSI.

Μετά την πιστοποίηση σας, θα μπορείτε να καταδύεστε έως τα 18 μέτρα!

Advanced Adventurer

Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια ποικιλία από ειδικότητες πριν δεσμευτείτε σε προγράμματα πλήρους ειδικότητας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τι σημαίνει προηγμένη εκπαίδευση δυτών και πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι για τις καταδυτικές σας περιπέτειες.

Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Advanced Adventurer, θα δοκιμάσετε 5 διαφορετικές ειδικότητες. Θα ολοκληρώσετε μία κατάδυση ανοιχτής θάλασσας ανά ειδικότητα μετά από μια ολοκληρωμένη ενημέρωση με τον εκπαιδευτή σας της SSI.

Με αυτό το δοκιμαστικό πρόγραμμα στις καταδύσεις ειδικότητας, θα έχετε απόλυτη ελευθερία να εξερευνήσετε. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τα πλήρη προγράμματα ειδικότητας ανά πάσα στιγμή στο μέλλον και να πιστώσετε την εκπαίδευσή σας Advanced Adventurer σε αυτά.

Perfect Buoyancy

Η ειδικότητα Τέλειας Πλευστότητας της SSI Perfect Buoyancy είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την πλευστότητας σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε κατάδυση.

Η άνωση είναι μια βασική ικανότητα κατάδυσης, αλλά κάθε δύτης θα σας πει ότι χρειάζεται χρόνος για να τελειοποιήσετε. Η ειδικότητα Τέλειας Πλευστότητας θα σας διδάξει προηγμένες δεξιότητες και τεχνικές πλευστότητας, ώστε να κατακτήσετε την πλευστότητά σας πιο γρήγορα και να απολαύσετε πιο χαλαρές καταδυτικές περιπέτειες. Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα, θα μάθετε επίσης νέες δεξιότητες που προστατεύουν το περιβάλλον και εργάζονται σε κάθε καταδυτική κατάσταση.

Computer Diving

Η SSI σχεδίασε το πρόγραμμα Καταδύσεις με Ηλεκτρ. Υπολογιστές (Computer Diving) για να βοηθήσει τους πιστοποιημένους δύτες να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες και τα οφέλη της χρήσης ενός καταδυτικού υπολογιστή. Κατανοώντας και γνωρίζοντας πώς να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες ενός καταδυτικού υπολογιστή, όχι μόνο θα αυξήσετε την ασφάλεια κατάδυσής σας, αλλά και θα διευκολύνετε τον προγραμματισμό και την εκτέλεση της κατάδυσής σας.

Το πρόγραμμα SSI Καταδύσεις με Ηλεκτρ. Υπολογιστές (Computer Diving) εξερευνά τις λειτουργίες και τις δυνατότητες διαφορετικών καταδυτικών υπολογιστών και εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κατάδυσή σας. Συχνά, οι δύτες αγοράζουν έναν υπολογιστή και τον χρησιμοποιούν μόνο για τις βασικές πληροφορίες του. Αξιοποιήστε στο έπακρο την επένδυσή σας μαθαίνοντας να χρησιμοποιείτε τον καταδυτικό σας υπολογιστή στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Enriched Air Nitrox

Ως δύτης Nitrox, μπορείτε να αυξήσετε τους χρόνους βυθού και τα περιθώρια ασφαλείας, καθώς και να συντομεύσετε τα διαστήματα της επιφάνειας σας – έτσι μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην κατάδυση και λιγότερο χρόνο αναμονής!

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε νέες δεξιότητες και θα αυξήσετε τις καταδυτικές σας γνώσεις ενώ μαθαίνετε πώς να σχεδιάζετε και να καταδύεστε με ασφάλεια με εμπλουτισμένα μίγματα αέρα έως 40% οξυγόνο.

Με την ολοκλήρωση, θα λάβετε πιστοποίηση Enriched Air Nitrox 32% ή 40% της SSI .

Night & Limited Visibility Diving

Η νυχτερινή κατάδυση απαιτεί διαφορετικές δεξιότητες από τις καταδύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ειδικότητα της SSI Night Diving and Limited Visibility είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για τις νυχτερινές καταδύσεις και να εξασκηθείτε στις τεχνικές που θα χρειαστείτε για να γίνετε ένας ασφαλής και σίγουρος νυχτερινός δύτης.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα σας παρέχονται όλες οι γνώσεις και οι δεξιότητες που χρειάζεστε για ασφαλή και άνετη κατάδυση τη νύχτα ή σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας. Με έναν συνδυασμό διαδικτυακής εκμάθησης και καταδύσεων ανοιχτής θάλασσας, θα μάθετε πώς να μπαίνετε και να βγαίνετε από το νερό, να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένο εξοπλισμό και πώς να επικοινωνείτε με το ζευγάρι σας εύκολα τη νύχτα ή σε περιορισμένη ορατότητα.

Cavern & Cenote Diving